TRANSEXPO Kielce se přesouvá na červen 2021

Jubilejní 15. veletrhu veřejné dopravy TRANSEXPO se z října 2020 přesouvá na 8. - 10. červen 2021. Důvodem je pandemie a opatření proti šíření Covid-19.

Jubilejní 15. veletrhu veřejné dopravy TRANSEXPO se z října 2020 přesouvá na 8. - 10. červen 2021. Důvodem je pandemie a opatření proti šíření Covid-19.

"Po analýze současné situace a po mnoha konzultacích s našimi partnery, vystavovateli a odborníky z průmyslu, jsme se rozhodli přeložit XV. mezinárodní veletrh veřejné dopravy TRANSEXPO z října 2020 na červen 2021," říká Anna Gąszcz, ředitelka veletrhu TRANSEXPO.

Pandemie, která zasáhla svět, nabídla organizátorům veletrhu dvě možnosti - uspořádat veletrh v řádném termínu, ale se všemi opatřeními v nedokonalé verzi nebo ji odložit a řádně se na něj připravit. Po dlouhých úvahách padlo rozhodnutí termín odsunout, a znám je i termín nový.

Mezinárodní veletrh veřejné dopravy TRANSEXPO přináší vždy řadu celosvětových premiér a určuje trendy a směr vývoje dopravy. Je místem setkávání hlavních aktérů polských a zahraničních trhů. Jubilejní expo se bude nově konat 8. do 10. června 2021.

Na seznamu vystavovatelů byli a jsou lídři trhu, společnosti, které určují nejnovější vývoj a inovace: například Solaris Bus & Coach, Autosan, EvoBus Polska, ABP Bus & Coach, Volvo Polska, Iveco Poland, Irizar, Man Truck & Bus. Vystavovat budou také společnosti zabývající se díly, zařízeními a informačními systémy pro vozidla hromadné dopravy, jako je Voith, R. & G Plus, Kiel, Ster, Groeneveld, Camira, Herbert Kneitz, Drabpol, Polgard, DPK System, GMV, Peter Renz, Medcom, Pixel, Stako a Webasto.