Tip na zajímavý vánoční dárek

Spřátelená stránka Plzeňské trolejbusy si dovoluje nabídnout zajímavý tip na vánoční dárek pro fanoušky dopravy.
Spřátelená stránka Plzeňské trolejbusy si dovoluje nabídnout zajímavý tip na vánoční dárek pro fanoušky dopravy.
Přijít se zajímavým dárkem pod vánoční stromeček pro dopravní fanoušky nemusí být vždy lehké. V posledních letech se naštěstí situace zlepšuje a k dispozici je stále větší množství zajímavých originálních produktů s dopravní tematikou, jeden takový si nyní dovolujeme představit.

Stránka Plzeňské trolejbusy premiérově přichází s nabídkou trolejbusových nástěnných kalendářů pro rok 2021. Unikátní kalendář je zaměřen na západočeské trolejbusové provozy – 13 snímků přiblíží zajímavosti z provozu trolejbusů v Plzni a v Mariánských Lázní, opomenuto nebude ani dopravní muzeum ve Strašicích na Rokycansku. A vzhledem k tomu, že si v roce 2021 trolejbusy v Plzni připomenou dvě významná jubilea, 85 let od zahájení výroby trolejbusů na území města Plzně a 80 let od vyjetí prvního trolejbusu na plzeňské pravidelné lince, je kalendář rozšířen o specialitu – významná trolejbusová výročí. Kalendář Vám v průběhu jednotlivých měsíců kalendář připomene významné mezníky v rozvoji trolejbusové sítě v jednotlivých městech.

Kalendář doporučujeme zakoupit ve formátu A3 (za cenu 199 Kč), ve kterém fotografie více vyniknou, případně je k dispozici také formát A4 (za 149 Kč). Kalendáře bude možné osobně vyzvednout na území města Plzně a (v ohlášeném termínu) také v Mariánských Lázních. Samozřejmě je možné také zaslání kalendáře poštou (doporučené psaní Česká pošta), zde je nutné k prodejní ceně připočítat náklady na poštovné a balné ve výši 70 Kč (formát A3) resp. 60 Kč (A4).

Kalendáře objednávejte na emailu plzensketrolejbusy@email.cz. První skupina objednávek kalendářů je uzavírána ve středu 4. listopadu 2020 ve 21. hodin, nyní je tedy pravý čas si objednat, pokud chcete mít kalendář u sebe už v polovině listopadu. V případě jakýchkoliv dotazů neváhejte prodejce kontaktovat na výše uvedeném e-mailu.

Definitivně budou objednávky kalendářů ukončeny 30. listopadu 2020.


Tip na zajímavý vánoční dárek
Náhled měsíce květen
Tip na zajímavý vánoční dárek
Náhled měsíce srpen
Tip na zajímavý vánoční dárek
Kalendář přibližuje také významné mezníky v rozvoji trolejbusových sítí v jednotlivých městech
Tip na zajímavý vánoční dárek
Motiv měsíce prosinec. I tento snímek si v plné kvalitě můžete pod svým vánočním stromem pomyslně 'rozbalit'