RegioJet spouští prodej jízdenek do Chorvatska
Od 1. února přidává RegioJet nový pár spojů na lince Praha-Berlín s odjezdem z Prahy v 18:00 a z Berlína v 11:00. 16. ledna spouští předprodek jízdenek na léto do Chorvatska. Foto BP

Od 16. ledna jsou v prodeji autobusové jízdenky RegioJet na letošní letní sezónu do destinací v Chorvatsku. Na lince Praha-Split budou jezdit nové double deckery Setra. Přidává nový noční spoj z Prahy do Berlína.

Od 16. ledna jsou v prodeji autobusové jízdenky RegioJet na letošní letní sezónu do destinací v Chorvatsku. Na lince Praha-Split budou jezdit nové double deckery Setra. Přidává nový noční spoj z Prahy do Berlína.

Autobusová linka Praha-Split bude během letních prázdnin provozována denně. V měsících červen a září bude linka fungovat třikrát týdně: úterý, pátek a neděle směrem do Chorvatska, pondělí, středa a sobota směrem do ČR. Cestující se mohou těšit na přímé spojení do měst jako Zadar, Sukošan, Biograd na Moru, Pakoštane, Vodice, Šibenik, Primošten, Trogir nebo Split.

Komfortní cestování s prémiovými službami

Cestující se mohou těšit na nadstandardní pohodlí v nových moderních autobusech Setra S 531 DT s uspořádáním sedadel ve stylu dva plus jedna. Dále budou mít možnost vychutnat si prémiovou kávu zdarma z profesionálního kávovaru. V nabídce bude Espresso, Lungo, Cappuccino, Latte Macchiato a jejich ledové verze. K nápojům zdarma patří i čaje, čokoláda pro děti nebo chlazená a nechlazená voda. Další občerstvení jako sladké i slané pochutiny a chlazené nápoje včetně Coca Coly, Fanty a alko i nealko piva bude k dispozici za přátelské ceny.

Dita Tomešová, ředitelka autobusové dopravy RegioJet: “Navazujeme na loňskou sezonu s denními spoji do Chorvatska. Letos plánujeme posílit páteční spoje o další autobus. Naše nové autobusy poskytnou cestujícím výjimečné pohodlí a servis, včetně vynikající kávy zdarma, který zpříjemní cestu do oblíbených chorvatských destinací.”

Rozšíření spojení do Berlína

RegioJet také oznámil posílení linky Praha-Berlín od 1. února, přidává nový pár spojů s odjezdem z Prahy v 18:00 a z Berlína v 11:00.

Prodej a plány do budoucna

Jízdenky pro vnitrostátní a mezinárodní cesty jsou v současné době k dispozici do března 2024. Na další období, včetně letní sezony, budou v prodeji v nejbližších týdnech.