Linka 110 projíždí historií českobudějovické emhády
Linka 110 není souborem historických faktů, ale unikátních povídek známých autorů. Foto DPMČB

Soubor dvaceti jedinečných příběhů od známých autorů z prostředí budějovické MHD v limitované edici RTO boxu potěší nejen sběratele a milovníky dopravy.
Soubor dvaceti jedinečných příběhů od známých autorů z prostředí budějovické MHD v limitované edici RTO boxu potěší nejen sběratele a milovníky dopravy.
Dopravní podnik města České Budějovice připravil symbolických 110 kusů exkluzivní sběratelské edice knihy Linka 110. Unikátní RTO box, ve kterém jsou kniha a další překvapení uloženy, připomíná autobus Škoda 706 RTO a opravdové fajnšmekry dopravy pod stromečkem určitě překvapí a potěší.



"Linka 110" není souborem historických faktů, ale povídek od autorů Bellové, Berana, Bočka, Březiny, Cempírka, Csicsely, Flašky, Folnýho, Hakla, Kábrtové, Leitgeba, Mornštajnové, Padevěta, Palána, Soukupové, Stančíka, Štiftera, Tomana, Zábranského či Davida Jana Žáka, odehrávajících se v prostředí městské hromadné dopravy. Každá povídka je doprovázena originální ilustrací, o které se postarali autoři Krištůfek, Michalík, Puhač, Rejl, Stuchlíková,Taja Spassk.

„Tak, jak je městská hromadná doprava pro všechny bez výjimky, tak jsme chtěli, aby i tato kniha potěšila co největší okruh čtenářů a věřím, že se nám to povedlo
,“ uvádí ředitel a předseda představenstva DPMČB Slavoj Dolejš.

Linka 110 v limitované edici RTO boxu je k dostání za speciální vánoční cenu 1 909 Kč do 8.1.2021 na e- shopu dopravního podniku.