Od 1. října nové přímé autobusové spojení z Pelhřimova a Humpolce do Prahy a Českých Budějovic

UNITED BUSES vyjede na trasu České Budějovice, Třeboň, Jindřichův Hradec, Kamenici nad Lipou, Pelhřimov, Humpolec a Prahu komfortními autobusy NEOPLAN a MERCEDES-BENZ, MAN a SETRA.

UNITED BUSES vyjede na trasu České Budějovice, Třeboň, Jindřichův Hradec, Kamenici nad Lipou, Pelhřimov, Humpolec a Prahu komfortními autobusy NEOPLAN a MERCEDES-BENZ, MAN a SETRA.

Nová pravidelná expresní autobusová linka nabídne cestujícím z Jindřichohradecka a Pelhřimovska spojení do Prahy a do Českých Budějovic. 

UNITED BUSES vypraví 3x - 4x denně přímé expresy Pelhřimov - Praha. Cesta by měla díky jízdě po dálnici trvat 90 minut. "Expresní autobusy cílí na náročnější pravidelně dojíždějící cestující z Pelhřimova a Humpolce do Prahy pro které je rozhodující komfort, pohodlí, čas. Podobná spojení byla v minulosti velmi oblíbená a zanikla se soukromými dopravci. Věříme, že si svou oblibu u cestující veřejnosti opět najdou i přes nepatrně vyšší jízdné oproti zastávkovým autobusům," uvedl za UNITED BUSES majitel, Karel Bílý.

Bez přestupů se z Třeboně dostanou cestující do Prahy asi za 2 hodiny 30 minut, z Jindřichova Hradce za dvě hodiny.

V rámci spojů z/do Prahy nabídne UNITED BUSES expresní "mezikrajský" autobus z Českých Budějovic přes Lišov, Třeboň, Jindřichův Hradec, Kamenici nad Lipou, Pelhřimov do Humpolce.

Všechny nové spoje zastavují u stanice metra Roztyly a nabídnout rychlou cestu metrem do centra.

Na všechny expresní spoje bude dopravce nasazovat luxusní autobusy prémiových značek NEOPLAN a MERCEDES-BENZ, MAN a SETRA s klimatizací, komfortními polohovatelnými sedadly i dostatečnými rozestupy pro nohy. 
 
Na všech spojích platí sleva z ceny základní jízdenky 75% pro děti od 6 do 15 let, mládež do 18, studenty do 26 let a také pro seniory nad 65 let. Jízdenky budou k zakoupení na IDOS, v eshopu dopravce i u řidiče.