Dopravní podnik města Ústí nad Labem má novou ředitelku
Ilustrační foto DPmÚL

Dosavadní náměstkyně Simona Mohacsi střídá ve funkci Libora Turka.
Reklama
Dosavadní náměstkyně Simona Mohacsi střídá ve funkci Libora Turka.
Na základě usnesení rady statutárního města Ústí nad Labem a představenstva společnosti byla ode dne 15. listopadu 2021 do čela podniku, a zároveň i do představenstva společnosti, zvolena Mgr. Ing. Simona Mohacsi, MBA, dosavadní náměstkyně výkonného ředitele společnosti pro ekonomii a obchod. Simona Mohacsi má dlouholeté zkušenosti na manažerské pozici ve vedení společnosti, kde působí od roku 2014 a je první ženou v čele naší společnosti a dopravních podniků v ČR vůbec.

Libor Turek rezignoval na funkci výkonného ředitele Dopravního podniku města Ústí nad Labem a člena představenstva. V představenstvu společnosti působil v letech 2006 až 2012. V roce 2015 vyhrál výběrové řízení na místo výkonného ředitele DPmÚL. Důvodem rezignace byl úspěch ve volbách do Poslanecké sněmovny, kde se chce maximálně věnovat práci poslance.

DPmÚL

Dopravní podnik města Ústí nad Labem má novou ředitelku
Do ryze pánské společnosti ředitelů dopravních podniků vstoupila 15. listopadu 2021 Simona Mohacsi, která byla jmenována výkonnou ředitelkou Dopravního podniku města Ústí nad Labem. Foto DPmÚL