RegioJet odstartoval prodej autobusových jízdenek do zahraničí na jaro a léto

Po vlacích do Chorvatska a návazných autobusových spojích na jadranské pobřeží vypraví RegioJet v létě každý den autobus z Prahy do Splitu.

 

Po vlacích do Chorvatska a návazných autobusových spojích na jadranské pobřeží vypraví RegioJet v létě každý den autobus z Prahy do Splitu.

 

Prodej jízdenek na vlakové spoje do chorvatské Rijeky oznámil RegioJet 15. března, prodej autobusových jízdenek na mezinárodní spoje na letní sezónu následuje. Zájemci si je mohou koupit buď osobně na pobočkách, přes web, aplikaci jízdenky nebo IDOS. Podle dopravce je největší zájem tradičně o Holandsko, Německo, Chorvatsko a Itálii.

Novinkou pro letošní letní sezonu jsou denní spoje do Chorvatska. Chceme lidem nabídnout možnost každodenního spojení s jejich nejoblíbenější dovolenkovou destinací - Chorvatskem. Autobusové spoje tak doplní vlaky RegioJet, které pojedou do Rijeky třikrát v týdnu,” říká Dita Tomešová, ředitelka autobusové dopravy RegioJet.

Během července a srpna pojedou autobusy z Prahy do Splitu denně, v červnu a září pak jednou týdně a to vždy v pátek, zpátky v sobotu. Lidé se tak během letních prázdnin budou mít možnost denně dostat z Prahy, Brna či Bratislavy do chorvatských měst Zadar, Sukošan, Biograd na Moru, Pakoštane, Vodice, Šibenik, Primošten, Trogir a Split.

Nejsilnější období z hlediska prodejů a obsazenosti jsou blížící se Velikonoce a letní prázdniny. K oblíbeným destinacím patří Budapešť, Berlín, Mnichov, Londýn, Paříž, Amsterdam, Milán, Řím, Curych, Lyon, Vídeň či Krakov.

Na silné letní měsíce jsme připraveni. Stejně jako v minulém roce budeme některé linky rozšiřovat o sezónní spoje. S posilováním spojů počítáme například u linky do Paříže, Říma nebo Curychu,” doplňuje Dita Tomešová.

RegioJet