ReGENERATE, nabídka udržitelných náhradních dílů IVECO BUS
Zákazníci, kteří se rozhodnou používat pro své autobusy repasované díly optimalizují svůj rozpočet na údržbu a zároveň přispívají k zachování přírodních zdrojů. Foto IVECO BUS

Nabídkou komlexní řady recyklovaných dílů pro své autobusy a autokary potvrzuje IVECO BUS závazek k udržitelnější mobilitě. Zákazníkům je k dispozici více než 400 dílů jako ekvivalent k novým originálním produktům.

Reklama

Nabídkou komlexní řady recyklovaných dílů pro své autobusy a autokary potvrzuje IVECO BUS závazek k udržitelnější mobilitě. Zákazníkům je k dispozici více než 400 dílů jako ekvivalent k novým originálním produktům.

100% originální repasované náhradní díly od IVECO BUS pocházejí z vrácených dílů (jader), které byly zkontrolovány, rozebrány a repasonány v závodě Garchizy v Burgundsku ve Francii. Produkty IVECO BUS Reman poskytují stejný výkon a kvalitu ekvivalentních originálních dílů a je poskytována 2letá záruka na kompletní motory, dlouhé bloky a převodovky a 1 rok na všechny ostatní produkty. Pro zákazníka znamenají až 50% úsporu proti novému produktu.

Renovace je průmyslový proces, který dává produktům IVECO BUS další život. V praxi funguje tak, že jsou náhradní díly z vlastní sítě servisů vyzvednuty a rozebrány. Každý prochází speciálním čistícím procesem s použitím chemických a mechanických metod a následně technickou kontrolou, kde jsou zjištěny závady. Následuje zásadní fáze repasování podle stejných technických a kontrolních specifikací jako u nových dílů. Nakonec jsou repasované díly sestaveny a testovány, aby byl zaručen jejich dokonalý stav shody a fungování a splňovali opět nejvyšší standardy kvality stejně jako nové díly.

Tento proces repasování na rozdíl od klasické opravy zajišťuje zákazníkům vysokou úroveň kvality, protože opravené produkty neprocházejí stejným průmyslovým procesem nebo testem shody. Jejich spolehlivost, zejména v případě velké opravy, není srovnatelná a doba imobilizace vozidla je mnohem delší.

Zákazníci, kteří se rozhodnou používat repasované díly certifikované společností Reman Parts, mají tři výhody. Zachovají původní výkon svých vozidel, optimalizují rozpočet na údržbu a zároveň přispívají k zachování přírodních zdrojů.

Využití použitých dílů umožňuje IVECO BUS výrazně omezit svůj dopad na životní prostředí. Repasování vyžaduje o 80 % méně energie než výroba nového dílu, což podle IVECO BUS umožňuje snížit globální emise CO2 o 28 milionů tun, tj. ekvivalent spotřeby energie 3 milionů domácností za jeden rok. Umožňuje také prodloužit životní cyklus starších autobusů.

Efektivní řešení recyklace vycházející z modelu cirkulární ekonomiky, program repasování ReGENERATE od IVECO BUS Reman Parts, splňuje ekonomické požadavky zákazníků a dává odpověď na ekologické výzvy s dvojí kontrolou jejich nákladů na opravy a použití surovin.