RDA Group Travel Expo 26. a 27. dubna v Kolíně nad Rýnem

Veletrh autobusové a zájezdové dopravy se uskuteční živě, organizátoři věří ve zlepšení koronavirové pandemie.
Veletrh autobusové a zájezdové dopravy se uskuteční živě, organizátoři věří ve zlepšení koronavirové pandemie.
Po dvou letech zrušení téměř veškerých veletrhů je jisté, že největší evropský veleth pro autobusovou a zájezdovou dopravu, veletrh RDA v Kolíně nad Rýnem, se uskuteční 26. a 27. dubna 2022. Představenstvo RDA rozhodlo ve čtvrtek 27. ledna uspořádat RDA Group Travel Expo 2022 podle plánu 26. a 27. dubna 2022 v Kolíně nad Rýnem v Koelnmesse za osobní účasti vystavovatelů i návštěvníků.

Organizátoři očekávají účast 200 mezinárodních vystavovatelů z 12 evropských zemí a 1 000 odborných návštěvníků. Tématem veletrhu je restart autobusové a zájezdové turistiky po koronavirové pandemii. Dosud nebylo jisté, zda vzhledem k šíření varianty omikron, veletrh proběhne. „Je čas, aby koronavirová pandemie skončila a aby se společnosti vrátily ke každodennímu podnikání. Pokud se podíváme na výrazné zmírnění u našich evropských sousedů, mohlo by k nám také přijít rychleji, než se v současné době očekává," řekl prezident RDA Esser.

Veletrh RDA se koná každoročně od roku 1975 v hale 9 kolínského veletržního centra a organizuje ho RDA (Internationaler Bustouristik Verband), která byla založena v roce 1951 a dnes má asi 3 000 členů.