Nový model Beulasu na výstavě Coach Progress.
BEULAS CYGNUS midi.

Společnost SolBus s. r. o, výhradní dovozce autobusů značky Beulas, představí na listopadové výstavě autobusů COACH PROGRESS v Praze model midi Cygnus na podvozku MAN. Španělské autobusy BEULAS také v barvách společnosti Student Agency
Společnost SolBus s. r. o, výhradní dovozce autobusů značky Beulas, představí na listopadové výstavě autobusů COACH PROGRESS v Praze model midi Cygnus na podvozku MAN. Španělské autobusy BEULAS také v barvách společnosti Student Agency
Jde o zcela nový model španělského výrobce, který bude mít v Česku svou premiéru. "Cygnus midi má stejné jízdní a technické parametry jako standardní autobusy, dostatečně velký je i zavazadlový prostor, jeho délka je přitom 9,8 m. Počet míst je pak podle přání zákazníka od 30 do 39. Autobusy řady midi jsou s ohledem na úspornost provozu ve světě velmi žádané a poptávka začíná vzrůstat i v Česku," podotkl jednatel společnosti SolBus Vladimír Soukup.

Na BUSportálu jste si oblíbili:
Španělský autobus? Ayats, Beulas, Castrosua, Indcar, Noge, Unvi, Sunsundegui ...

Luxusní zájezdové autobusy značky Beulas si mezi českými dopravci získaly již své pevné místo. Je to zejména proto, že z výrobního závodu ve španělské Arbucies vyjíždějí přesně takové, jaké je chce zákazník mít. Od letošního roku můžeme vidět autobusy BEULAS také v barvách společnosti Student Agency na pravidelných linkách do Anglie, Německa, Holandska, Švédska, Lucemburska, Belgie, Švýcarska či Slovenska a samozřejmě v Čechách. Patnáctimetrový tříosý model Beulas Aura na podvozku Scania bude společnost SolBus rovněž vystavovat na pražské výstavě autobusů COACH PROGRESS. Vůz Aura představuje špičku modelové řady. Zaujme už svou aerodynamikou, vkusem i elegancí, nabízí perfektní akustickou a tepelnou izolaci vozu a je vyroben z moderních materiálů nejvyšší kvality vykazující úsporný provoz i delší životnost. To samé platí i o technických doplňcích.

Díky atraktivnímu designu i vysoké kvalitě vozů zaručujících bezpečnost cestujícím i řidičům se společnost Beulas S. A. stala nedílnou součástí evropského autobusového trhu. Ročně opustí brány výrobního závodu tři sta vozů, polovina z nich jde na zahraniční trh. Vzhledem k objemu výroby zde ke každému vozu přistupují jako k originálu, což se projevuje na vysoké kvalitě výrobků a možnosti splnit i ty nejnáročnější představy zákazníků. "Respektujeme potřeby zákazníků ve všech směrech. Vybírat si mohou nejen značku podvozku, konkrétně Scania, Mercedes-Benz, Man, Volvo či VDL Bus, ale také počet i typ sedaček a vnitřní vybavení vozu. Současně jim navrhneme také kompletní design autobusu včetně barevného řešení interiéru," uvedl dále Vladimír Soukup. Společnost SolBus s. r. o. nabízí na tuzemském trhu kompletní výrobní sortiment svého španělského partnera, který má za sebou více než sedmdesátiletou tradici ve výrobě karoserií autobusů.
Zdroj: Tisková zpráva SolBus