Jeden řidič mrtvý, druhý těžce zraněný. cestující nezraněni.
Jeden řidič mrtvý, druhý těžce zraněný. cestující nezraněni.
Při čelní strážce dvou autobusů na Kladně byli v sobotu dopoledne těžce zraněni oba řidiči, jeden z nich zranění podlehl. Cestující v obou autobusech vyvázli bez zranění. Křižovatka ulic Železničářů a Jateční byla podle informací policistů odpoledne uzavřena. (čtk) 25.12. 2004 - KLADNO - "K nehodě došlo v 10:15," uvedla pro Novinky mluvčí kladenské policie Jana Dětská. "jeden z autobusů se dostal do protisměru, kde narazil do druhého. Je možné, že na místě nehody se na silnici vytvořila námraza."

Podle mluvčí byli v obou autobusech cestující, kteří ovšem jsou nezraněni. "Těžce byly zraněni oba řidiči," dodala mluvčí. Ty bylo nutné vyprošťovat ze zdemolovaných kabin za pomoci hydraulických nůžek.

idnes 25.12.2005 - Na okraji Kladna se srazily dva autobusy. Oba řidiči jsou těžce zraněni. Cestujícím, kteří v obou autobusech jeli, se nic nestalo. Jeden z vozů vjel do protisměru. Podle policie může být příčinou náledí.

Autobusy se srazily kolem čtvrt na jedenáct dopoledne. Jedním z vozů byl Český národní expres na lince z Prahy do Kladna, druhý patřil ČSAD Kladno a jel pouze do garáží. Právě on však podle policie dostal na namrzlé vozovce smyk a přejel do protisměru. Tam se střetl s protijedoucím autobusem.

Protože se oba vozy střetly čelně, šlo o velmi těžkou nehodu. Silnice byla téměř pět hodin neprůjezdná. U nehody zasahovali hasiči i záchranáři. "Museli jsme je ze zničených kabin vyprošťovat za pomoci techniky," potvrdil iDNES mluvčí středočeských hasičů Ladislav Křivan.

Cestující z autobusů podle policie zraněni nebyli.

"Bohužel to byla asi zřejmě vina řidiče ČSAD Kladno," uvedl v České televizi ředitel ČSAD Kladno Vladimír Hráský. Dodal, že řidič měl mnohaleté řidičské zkušenosti. Se současným autobusem jezdil zhruba čtyři roky.