IDS JMK: Za nákup kuponu přes eshop dárek
Za nákup ročního kuponu JMK přes eshop si můžete vyzvednout cykloturistickou mapu, odznak IDS JMK, termohrnek nebo slevu na tričko. Foto KORDIS JMK

Cílem speciální akce Koordinátora Integrovaného dopravního systému je podpořit rozšiřování elektronických jízdenek v Jihomoravském kraji.
Cílem speciální akce Koordinátora Integrovaného dopravního systému je podpořit rozšiřování elektronických jízdenek v Jihomoravském kraji.
Každý cestující, který si prostřednictvím e-shopu Jihomoravského kraje koupí roční předplatní jízdenku, získává automaticky možnost vybrat si jeden ze čtyř dárků od koordinátora KORDIS JMK:

1)    Cykloturistická mapa
2)    Odznáčky IDS JMK ideální na školní aktovky
3)    Termohrnek
4)    Sleva 100 Kč na Tričko IDS JMK

Cílem akce je podpořit přechod cestujících na elektronické předplatní jízdenky a pohodlný nákup jízdenky platné po celý rok.

Dárky získá každý bez ohledu na pořízení kuponu se slevou nebo na zóny, pro které jsou jízdenky pořízeny. Jsou však omezeny pouze do vyčerpání zásob. Předplatitelé si mohou dárky vyzvednout na Kontaktních centrech IDS JMK v Brně na Hlavním nádraží, v Břeclavi, Vyškově, Boskovicích a brzy i ve Znojmě, Kyjově, Blansku a Hodoníně. 

Cestující do 18 let mohou v Jihomoravském kraji (kromě města Brno) jako nosič předplatní jízdenky čipovou klíčenku. "Stala se velmi populární. Nyní se snažíme rodičům i dětem přístup k elektronickým předplatním jízdenkám ještě zjednodušit, a proto zavádíme další novinku – čipovou samolepku. Stojí 30 Kč a funguje úplně stejně jako klíčenka, či bankovní karta. Výhodou je to, že lze nalepit třeba na mobilní telefon. Stejně jako klíčenka, je z bezpečnostních důvodů povolena jen pro osoby do 18 let a zatím lze používat jen ve vlacích a regionálních autobusech," uvedl Květoslav Havlík, vedoucí odboru tarifního, marketingu a rozvoje KORDIS JMK.