eCity powered by Solaris: nový odborný web

25 let zkušeností, 21 000 autobusů a trolejbusů dodaných do 32 zemí (z toho každé osmé je vozidlo s nulovými emisemi) - o tyto znalosti se Solaris Bus & Coach podělí.
25 let zkušeností, 21 000 autobusů a trolejbusů dodaných do 32 zemí (z toho každé osmé je vozidlo s nulovými emisemi) - o tyto znalosti se Solaris Bus & Coach podělí.
Solaris Bus & Coach otevírá nový webový portál eCity, který je věnován veřejné dopravě s nulovými emisemi. Solaris podle svých slov reaguje na četné žádosti související s potřebou místa, kde by bylo možné nahlédnout do všech témat souvisejících s e-mobilitou v nejširším smyslu a vytvořil nový web: www.ecity.solarisbus.com. Jde o odborný webový portál věnovaný všem problémům týkajícím se e-mobility a udržitelné veřejné dopravy.

Cílem „ECity powered by Solaris“ je podpořit znalosti o vývoji technologií s nulovými emisemi, které jsou zásadní pro dosažení klimatické neutrality. Prostřednictvím portálu bude Solaris virtuálně sdílet své rozsáhlé odborné znalosti v této oblasti se všemi nadšenci do veřejné dopravy.

eCity je kompletní vědomostní základnou pro e-mobilitu budoucnosti (a stále více současnosti!) automobilového průmyslu. Přináší nejnovější zprávy ze světa veřejné dopravy. Vysvětluje pojmy související s elektrickými a vodíkovými autobusy, trolejbusy a moderní nabíjecí infrastrukturou. Mluví o dopravě budoucnosti a současných zkušenostech dopravců, kteří již léta využívají výhody flotil s nulovými emisemi. Solaris chce sdílet to, v čem má největší zkušenosti: z oblasti vozidel s nulovými emisemi a přátelských a šetrných k životnímu prostředí.

Přechod na mobilitu s nulovými emisemi je dynamicky se rozvíjející téma, se kterým bude Solaris čtenáře webu postupně seznamovat. Prostřednictvím odběru zpravodaje bude informovat o nových článcích a vývoji.

www.ecity.solarisbus.com: Vitejte!