Doprava v Praxi a BUSportál ohlásily zahájení spolupráce

Partnerem autobusového BUSportálu je logistický a dopravní server Doprava v Praxi.
Reklama
Partnerem autobusového BUSportálu je logistický a dopravní server Doprava v Praxi.
Přední dopravní servery na českém internetu ohlásily tento týden zahájení spolupráce. Logistický a dopravní server Doprava v Praxi (www.doprava.vpraxi.cz) a server BUSportál (www.busportal.cz) v těchto dnech zahajují spolupráci v oblastech PR a marketingových aktivit.

„Jsme velice rádi že se nám podařilo navázat spolupráci s tak významným oborovým serverem jako je BUSportál. Autobusová doprava je jednou z částí dopravy jako celku a praktické informace, které tento server poskytuje budou jistě přínosné i našim čtenářům. Pevně věřím, že toto partnerství ocení jak naši pravidelní čtenáři, tak i obchodní partneři, “ uvedl Marian Lomňančík, Projekt Manažer serveru Doprava v Praxi.

„Vzhledem k tomu, jak vysokou návštěvnost mají materiály z oblasti nákladní dopravy, které se občas vloudí na BUSportál - zejména veteránské téma je zde velmi otevřené - bližší kontakt s partnerem, který se tématem nákladní dopravy komplexně zabývá, velice vítáme. Přátelé velkých volantů svoji přízeň velmi často projevují všem užitkovým vozidlům, “ míní Dagmar Braunová, šéfredaktorka BUSportálu.

O www.doprava.vpraxi.cz:

Informační server Doprava v Praxi je jeden z největších logistických a dopravních serverů na českém trhu. Stránky Dopravy v Praxi poskytují praktické informace pro dopravce, logistické a výrobní společnosti i širokou veřejnost. Stránky také ponechávají široký prostor pro PR aktivity logistických, dopravních a výrobních společností. Doprava v Praxi vznikla z jednoduchého důvodu a tím byl, nedostatek volně dostupných informací z logistického oboru. Server byl poprvé spuštěn v roce 2010 a od té doby si již získal přes 25 tisíc čtenářů, kteří ho pravidelně každý měsíc navštíví a shlédnou přes 40 000 stran. Také navázal spolupráci s několika public relations agenturami, které zastupují přední logistické společnosti. Doprava v Praxi se neustále vyvíjí a v dnešní době obsahuje desítky stran praktických informací pro pozemní, leteckou, námořní i železniční dopravu.

O www.busportal.cz:

BUSportál je internetový dopravní magazín, který se zabývá tématem autobusové dopravy. Portál poskytuje informace pro dopravce, výrobce, cestující, samosprávy, fanoušky a pro všechny, které zajímá téma autobus. Magazín byl založen v roce 2001 společností ČSAD SVT Praha s.r.o. a ČESMAD Bohemia. Jako internetový magazín je BUSportál přístupný odborníkům i nejširší veřejnosti: cca 1500 unikátních návštěv denně (4-5000 otevřených stran), 10% ze zahraničí. Od roku 2005, kdy přešel do nového grafického formátu zaznamenal přes 22 milionů otevřených stran. BUSportál ovšem nemá své aktivity pouze na internetu. Byl také organizátorem konference na téma Metrobus a připravil část doprovodného programu pro výstavu Vize pro dopravu v Praze. Je oslovován jako mediální partner veletrhy, konferencemi a dopravními aktivitami v tuzemsku i v zahraničí.

TI: Doprava v Praxi a BUSportál

Doprava v Praxi a BUSportál ohlásily zahájení spolupráce