Žádost o opětovné zaslání osvědčení má být podána na předepsaném formuláři nejlépe do 20.10.2010.
Reklama
Žádost o opětovné zaslání osvědčení má být podána na předepsaném formuláři nejlépe do 20.10.2010.
Čeští autobusoví dopravci, kteří jsou v SRN daňově zaregistrováni a kterým již byla vystavována osvědčení o daňové evidenci jejich autobusů v Německu, obdrželi v minulých dnech dopis od finančního úřadu v Chemnitzu, ve kterém jsou mj. opětovně vyzváni k zaslání aktuálního počtu a SPZ autobusů, aby jim mohla být vystavena osvědčení na příští rok. Žádost o opětovné zaslání osvědčení má být podána na předepsaném formuláři nejlépe do 20.10.2010.

Sdružení ČESMAD BOHEMIA s platností od 7.10.2010 nabízí všem zájemcům překladatelskou a zprostředkovací službu se zaměřením na „Získání osvědčení o daňové evidenci na rok 2011 pro autobusy provádějící přepravu osob v SRN“. Kromě vyplnění o odeslání požadovaného formuláře včetně přílohy obsahuje služba i zajištění případných urgencí a reklamací a rovněž 6 stran překladových materiálů - překlad průvodního informačního dopisu od finančního úřadu Chemnitz ze září 2010, překlad žádosti o osvědčení na autobusy a souhrn aktuálních informací s názvem Novinky v oblasti zdaňování dopravy osob v SRN.
(Cena této služby je 500,- Kč bez DPH pro člena Sdružení a 800,- Kč bez DPH pro ostatní.)

"Dopravci by měli v nejbližších dnech navštívit příslušné regionální pracoviště našeho Sdružení a zde využili překladatelskou a zprostředkovací službu spojenou se získáním osvědčení o daňové evidenci autobusu v SRN na rok 2011, " doporučuje Jaroslava Černá ze Sdružení ČESMAD Bohemia