AUTOJOB představuje PRACOVNÍ KNÍŽKU
Stánek AUTOJOB na veletrhu AUTOTEC 2010

Kromě klasického životopisu zajímají zaměstnavatele výrazně i "doporučení" z předchozích zaměstnání či škol.
Reklama
Kromě klasického životopisu zajímají zaměstnavatele výrazně i "doporučení" z předchozích zaměstnání či škol.
Specializovaný portál pro automobilový průmysl AUTOJOB si jako mediální partner mezinárodního veletrhu AUTOTEC a pravidelný vystavovatel pro letošní rok přichystal nový produkt - PRACOVNÍ KNÍŽKU.

Změnu ve způsobu zprostředkování zaměstnanců odstartoval průzkum u dvou tisíc firem z autobranže. Výsledky jsou jednoznačné. Němý životopis kandidáta je pro kvalitní rozhodnutí zaměstnavatele nedostatečný. To, co skutečně rozhoduje o přijetí, je názor předchozího zaměstnavatele, organizátora školení, školy - jinými slovy doporučení. Tak vznikl projekt s názvem PRACOVNÍ KNÍŽKA, kde vedle údaje o délce působení v zaměstnání, odborné škole či kurzu je možné získat i strukturované hodnocení kandidáta odpovědnou osobou.

Příležitost vytvořit si zdarma trvale aktuální profesní vizitku s referencemi dostane do konce roku na šest tisíc profesionálů v autobranži. Současně bude tato možnost nabídnuta i všem studentům a učňům posledních ročníků odborných škol se zaměřením na automobilové obory. S referencí od svých mistrů, vyučujících a zaměstnavatelů na praxi tak absolvent prolomí dosud zažitý handicap uchazečů o zaměstnání bez praxe. Touto aktivitou tak AUTOJOB plní další slib více jak devadesáti odborným školám, se kterými intenzivně spolupracuje.

"Automechanici, diagnostici, lakýrníci, prodejci, přejímací technici a další autoodborníci si úspěšně nacházejí svoje zaměstnání prostřednictvím portálu AUTOJOB. Aktuálně i na vzdory recesi je na portálu k dispozici více jak padesát volných pozic z celé České republiky, " informuje Milan Švejnoha ze společnosti AUTOJOB s.r.o
TZ AUTOJOB s.r.o.