CZECHBUS: Projekt autobusového veletrhu s odbornými doprovodnými programy

se uskuteční podruhé už v příštím roce, a to 15. - 17.11.2012 na pražském Výstavišti.
se uskuteční podruhé už v příštím roce, a to 15. - 17.11.2012 na pražském Výstavišti.
Jak BUSportálu sdělil Jan Novotný z pořádající Incheby Praha, již v tomto momentě CZECHBUS disponuje záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu ČR a Asociace krajů ČR. Odborné partnerství veletrh získal u Sdružení dopravních podniků ČR, Sdružení pro dopravní telematiku, České asociace organizátorů veřejné dopravy a České plynárenská unie. Generálním partnerem je Dopravní podnik hl. m. Prahy.

Pořadatelé veletrhu chtějí kontinuálně navázat na letošní ročník CZECHBUSu aktivní propagační kampaní pro podporu dalšího rozvoje autobusové dopravy. Kampaň „ROK AUTOBUSŮ a hromadné dopravy“ chce umožnit v širokém spektru všem zúčastněným vystavovatelům a partnerům mediálně se prezentovat po dobu mezi veletrhy. Samostatným zvýrazněným tématem veletrhu CZECHBUS 2012 budou Inteligentní autobusové systémy pro města IBSC (Intelligent Bus Systems for Cities). Představí se zde efektivní způsoby městské a příměstské dopravy typu METROBUS/BRT/BHLS. V rámci CZECHBUS 2012 proběhne specializovaná výstava IQ BUSES FOR THE CITY- Prague 2012

Součástí veletrhu budou navazující odborné semináře a konference tematicky zaměřené na posilování významu veřejné dopravy a její preferenci spolu s prezentací jednotlivých značek nových dopravních systémů a prostředků. Struktura doprovodných programů bude rozšířena o problematiku autoopravárenství a novinky v oblasti servisní techniky, a to též formou workshopů jednotlivých vystavovatelů z tohoto oboru s prezentací novinek a progresivních řešení.

CZECHBUS chce být interaktivním, specializovaným veletrhem typu Business to Business (B2B) se zaměřením na problematiku české a středoevropské evropské silniční hromadné dopravy a souvisejících témat.

Souběžně pořádaným veletrhem bude opětovně MADI TRAVEL MARKET.

Z TZ CZECHBUS

CZECHBUS: Projekt autobusového veletrhu s odbornými doprovodnými programy
CZECHBUS 2010