Tradiční dva týdny Velvet, které při příležitosti svátku studentů 17. listopadu pořádá GTS international,
Tradiční dva týdny Velvet, které při příležitosti svátku studentů 17. listopadu pořádá GTS international,
nabídnou již po šestnácté výrazně levnější ceny krátkodobých leteckých či autobusových zájezdů do evropských metropolí, letenek nebo jazykových kurzů. Letos poprvé mohou snížené ceny využít všichni bez ohledu na věk nebo statut studenta.

Velvet patří mezi několik akcí, během kterých ceny letenek, jízdenek a jazykových kurzů u GTS int. vrazně zlevňují. Letos poprvé mohou zvýhodněné ceny využít úplně všichni. V sametové nabídce je poprvé zahrnut také nový produkt tzv. GTripS, nabízející krátký pobyt ve vybrané evropské metropoli, který zahrnuje letenku nebo autobusovou jízdenku a ubytování, vše za nízkonákladové ceny, přičemž délku pobytu si zvolí sám cestovatel. Prodej za velvetovské ceny bude v GTS international zahájen 12. listopadu a potrvá do 24. listopadu.
Více na http://www.gtsint.cz/cz-novinka-151

GTripS - LETECKÉ ČI AUTOBUSOVÉ VÍKENDY V EVROPSKÝCH METROPOLÍCH
  • Cena vždy obsahuje zpáteční letenku/jízdenku, 2 noci ubytování v hotelu se snídaní, všechny letištní a servisní poplatky a pojištění CK proti úpadku.
JAZYKOVÉ KURZY V ANGLII
  • Cena obsahuje 2 týdny výuky angličtiny a ubytování v hostelu ve vícelůžkovém pokoji.

GTS international, spol. s r. o., je cestovní kancelář specializující se na poskytování cestovatelských služeb studentům, mladým lidem a nezávislým cestovatelům. Mezi produkty, které GTS nabízí, patří letenky, autobusové a vlakové jízdenky, jazykové pobyty a pracovní programy v zahraničí, lyžařské pobyty a další.