Se začátkem léta jezdí nové pravidelné autobusové linky
Karosa 956 jezdí na lince 690001 Pec p. Sněžkou - Hradec Králové - Praha každý den. Je vybavena klimatizací. Foto JAMI BUS

Na některých trasách po Česku přibylo nové spojení. Většina je víkendových, do Krkonoš přes Hradec a Dvůr Králové jede další spoj každý den.
Na některých trasách po Česku přibylo nové spojení. Většina je víkendových, do Krkonoš přes Hradec a Dvůr Králové jede další spoj každý den.
UNITED BUSES od začátku června vypravuje spoje na lince České Budějovice - Dačice - Moravské Budějovice - Brno. V polovině června zahájila provoz linka Rumburk - Vansdorf - Nový Bor - Česká Lípa- Praha dopravce Aleš Hemelík. Z Brna do Vídně jede v pondělí, ve středu v pátek a o víkendu Gepard Express. M express jezdí od konce června do konce prázdnin každou sobotu z Prahy Florence přes České Budějovice a Český Krumlov na Lipno. Z Prahy Černého Mostu se dostaneme v pátek a o víkendu s AB-STREETSERVICE do Jablonce nad Nisou, Harrachova a Rokytnice nad Jizerou. Linky z Prahy přes Varšavu do Kyjeva a z Prahy přes Krakov do Kyjeva provozuje TTBUS .

Do Krkonoš -  do Pece pod Sněžkou, z  Prahy Černého Mostu, jede každý den v 7:35 od 1. července JAMI BUS. Zastavuje v Hradci a Dvoře Králové, zpátky vyjíždí v 16:30 hodin. Spojení je ideální k jednodennímu výletu nejen do Krkonoš, ale také třeba na safari do Dvora Králové.

Všechny spoje jsou v IDOS, kde si můžete koupit i jízdenku.