RegioJet začíná jezdit do Teplic
Na trase mezi Prahou a Teplicemi vyjedou další autobusy Scania Irizar, tentokrát ve žluté barvě RegioJet. Foto RJ

Od konce srpna vyjedou žluté autobusy na trasu z Prahy Holešovic do Teplic třináckrát denně v jednom směru.
Od konce srpna vyjedou žluté autobusy na trasu z Prahy Holešovic do Teplic třináckrát denně v jednom směru.
Od 29. srpna začnou autobusy RegioJet jezdit na zcela nové expresní lince Praha – Teplice a zpět 13x denně v každém směru. V Praze budou vyjíždět z autobusového stanoviště Praha – Holešovice (trasa metra C); v Teplicích zastaví na třech zastávkách: Celní, Benešovo náměstí a Pražská.

Rozšiřujeme naše spojení mezi Prahou a ČR a dalším klíčovým centrem v rámci Ústeckého kraje. Autobusy RegioJet nabídnou cestujícím nejpohodlnější cestování – jak při pravidelném dojíždění, tak i při volnočasových a dalších cestách. Autobusy RegioJet zvládnou trasu z Prahy do Teplic za 60 minut“, říká Kristýna Slezáková, manažerka autobusové dopravy.

Na spoje budou nasazovány moderní autobusy se systémem palubní zábavy Fun&Relax s palubním servisem RegioJet (Wi-Fi, horké nápoje zdarma, denní tisk). Kromě palubních služeb platí na spoji také možnost zrušení či změny jízdenky bez storno poplatku až 15 minut před odjezdem či bezplatná rezervace konkrétního místa na palubě autobusu. Ceny jízdenek začínají v září na akčních 79 Kč.

Na trase z Prahy do Teplic jezdí od roku 2016 spoje Arriva express. Dálkové autobusy Scania Irizar i6s spojují Teplice s Prahou každou hodinu ve špičkách a každé dvě hodiny po celý den. Nejlevnější jízdenky jsou také za 79 Kč.