Přípravy na Busworld 2021 v Bruselu pokračují
V roce 2021 slaví Busworld své 50 výročí. Zdroj Busworld

Společně se svými optimistickými vystavovateli se Busworld Europe rozjede v říjnu. Zatím je registrováno 303 vystavovatelů a obsazeno 75% prostor Brusel Expo.
Společně se svými optimistickými vystavovateli se Busworld Europe rozjede v říjnu. Zatím je registrováno 303 vystavovatelů a obsazeno 75% prostor Brusel Expo.
"Zatímco v Evropě se dostáváme do posledního údolí, než se vydáme po dálnici do kopce, v některých částech světa byl virus zastaven. Jedinou cestou je cesta vpřed". Tým Busworld své sdělení bere doslovně, jeho přípravy jdou plnou rychlostí dopředu. Mediální kampaně se objednávají a začnou v dubnu, Busworld Awards měla první setkání a zašle pozvánku všem výrobcům autobusů a také obchodní oddělení přidává každý den nové vystavovatele.

V seznamu na novém webu Busworld Europe, bohužel chybí dvě důležitá jména: Daimler Buses a Volvo Buses. Oficiálně se rozhodli neúčastnit se Busworld 2021. Na druhou stranu zde zůstávají všichni další: například: Van Hool, MAN, VDL, Scania, Irizar, Iveco, Solaris Bus & Coach, Anadolu Isuzu, BYD, Karsan, Alexander Dennis, Ebusco, Yutong, Caetanobus (s Toyotou), Marcopolo a mnoho dalších. Celý seznam je zveřejněn na www.busworldeurope.org.

Celkově výrobci vozidel a nástaveb a další v Brusel Expo obsadí 30 000 metrů čtverečních. Jako vždy proběhne mnoho premiér a budou představeny nejlepší autobusy, autokary a minibusy. Návštěvníci své autobusové potřeby uspokojí.

Ke dni 28. ledna zaregistroval Busworld 303 vystavovatelů a prodal 75% svého celkového prostoru. Vystavovatelé, kteří mají zájem se zúčastnit, by neměli odkládat své rezervace, protože nejlepší místa jsou nyní obsazována velmi rychle.

Ředitelka Busworld Europe Mieke Glorieux: „Jsme nesmírně vděční našim věrným vystavovatelům, kteří nám dávají důvěru. Postaráme se o to, aby nelitovali, že při nás stáli. Dr. Nicholas Butler jednou řekl: „Optimismus je pro úspěch zásadní a je také základem odvahy a skutečného pokroku.“ Pracujeme a investujeme, abychom znovu dostali autobusy a autokary do provozu společně s našimi odvážnými vystavovateli a naší celosvětovou sítí. Díky za veškerou podporu. Uvidíme se v říjnu!

"Příští vydání Busworld Europe se bude konat na bruselském výstavišti ve dnech 9. až 14. října 2021. Uložte si datum do svého kalendáře," vzkazují organizátoři veletrhu.