Nová obchodní a servisní centra Scania v Modleticích a v Pardubicích.
Tříosá Scania Irizar PB nemá s dostupností značkového servisu Scania problém. Foto BUSportál.

Servisy Scania se věnují značce Scania - především nákladním automobilům, ale také autobusům.
Servisy Scania se věnují značce Scania - především nákladním automobilům, ale také autobusům.

Nové obchodní a servisní centrum v Modleticích otevřeno

19.5.2005 - Společnost Scania CZ uvedla nedávno do provozu nové obchodní a servisní centrum v Modleticích u Prahy. Je to již druhá pobočka, která nabízí kvalitní servisní služby zákazníkům v regionu středních Čech. Náklady na výstavbu tohoto centra dosáhly více než 100 milionů korun a jedná se tak o největší investici společnosti Scania do servisní sítě v České republice.

„Jednou z našich hlavních priorit je neustálé rozšiřování servisní a obchodní sítě, abychom zajistili co nejlepší dostupnost našich služeb. Důkazem toho, je i nový servis, který díky své poloze vhodně doplní již existující servisní a prodejní centrum v Chrášťanech,“ sdělil Pavel Minichthaler, manažer poprodejních služeb Scania CZ - Dealer Praha.

Nový značkový servis řízený pražským dealerstvím Scania se nachází poblíž dálnice D1 v průmyslové zóně Modletice. Na ploše cca 2 800 m2 se zde rozkládá moderní servisní zařízení, kde se provádí záruční i pozáruční opravy a diagnostika vozidel v rozsahu plně odpovídajícím servisním standardům Scania. Pro tyto účely je k dispozici pět průjezdných servisních stání o délce 27 metrů a sklad náhradních dílů. O spokojenost zákazníků se stará tým 25 mechaniků a servisních techniků. V dohledné době se zde počítá i se zahájením prodeje nových i použitých nákladních vozidel.


Nové servisní centrum u Pardubic

16.6.2005 - Počet servisních a obchodních center společnosti Scania CZ se opět rozrostl. Zákazníci z východních Čech mohou začít využívat značkových služeb, které poskytuje nový servis Scania ve Starém Hradišti u Pardubic.

Východočeský dealer ProScan a.s., který od roku 2002 provozuje servis a prodej vozů Scania v Jičíně, se rozhodl rozšířit svoje služby v kraji. Po rozsáhlé a náročné rekonstrukci objektu ve Starém Hradišti vznikla prostorná servisní hala o rozměrech 30 x 18,5 m s dostatečnou světlou výškou. V hale je k dispozici šest stání pro vozidla, z nichž dvě jsou průjezdná. Samozřejmostí je sklad náhradních dílů a zázemí pro řidiče. V dohledné době začne v objektu servisu fungovat také prodejní kancelář.

O zákazníky a jejich vozidla se postarají dva technici, šest kvalifikovaných mechaniků v čele s vedoucím servisu Jaroslavem Futerou a další personál, který zajišťuje provoz servisu a skladu náhradních dílů.

V nově otevřeném centru je prováděn kompletní záruční i pozáruční servis v rozsahu plně odpovídajícím servisním standardům Scania. V nabídce služeb nechybí ani plnění a kontrola klimatizace, montáž systému elektronického mýtného Toll Collect nebo zajištění STK.
Zdroj: Tiskové zprávy Scania CZ.

Nová obchodní a servisní centra Scania v Modleticích a v Pardubicích.
Modletice - dílna.
Nová obchodní a servisní centra Scania v Modleticích a v Pardubicích.
Servis Modletice.
Nová obchodní a servisní centra Scania v Modleticích a v Pardubicích.
Servis Pardubice.