NÁRODNÍ STÁNKY DOPRAVCŮ NA  VÝSTAVĚ COACH  PROGRESS -

"bus & coach business 2006". Národní expozice dopravců vytoří vhodné prostředí pro konstruktivní vzájemná jednání mezi dopravci a vystavovateli. Připraveny jsou zatím stánky Polska, Maďarska, Slovenska a České republiky.
"bus & coach business 2006". Národní expozice dopravců vytoří vhodné prostředí pro konstruktivní vzájemná jednání mezi dopravci a vystavovateli. Připraveny jsou zatím stánky Polska, Maďarska, Slovenska a České republiky.
Národní stánky dopravců východoevropských států budou umístěny ve střední části haly č. 3. Základní modul tvoří centrální expozice každého státu v národních barvách o velikosti 50 m², celková kompozice bude dotvářena do konečné podoby satelitními stánky na základě logického třídění podle oboru činností dopravců a jejich partnerů. U převážné části dopravců bude jejich prezentace v rámci asociací a sdružení. V jednotlivých satelitních expozicích je vytvořen prostor také pro zástupce orgánů státní správy. V současné době jsou připraveny národní stánky Polska, Maďarska, Slovenska a České republiky. Počet národních stánků není omezen a v případě zájmu je možné je rozšířit o další země. V rámci těchto expozic lze vytvořit také naprosto samostatný separátní stánek za předběžně dojednaných podmínek.

Smyslem stavby národních expozic dopravců je snaha o vytvoření vhodného prostředí pro konstruktivní vzájemná jednání mezi dopravci a vystavovateli. Začleněním zázemí dopravců do hlavních výstavních prostor dojde k bezprostřednímu kontaktu návštěvníků a vystavovatelů. Takové řešení nabízí dopravcům prezentovat své služby, organizovat schůzky ve vlastním zázemí s obchodními partnery, výrobci, dodavateli a konzultovat své poznatky s kolegy.
Pořadatelé výstavy doplňují konkrétní informace:
"Finanční nároky na účast na takto připravované výstavě jsou minimální. Dopravce, reprezentant státní správy, neplatí vlastní expozici, ale pouze registrační poplatek ve výši 6 000,- Kč (240,- €) za jednu přihlášenou firmu nebo instituci. Cena registračního poplatku účastníka výstavy zahrnuje: prostor ve stánku – stolový modul, 2 vystavovatelské průkazy, standardní označení firmy na stánku, standardní zápis do katalogu, volný vstup na všechny doprovodné programy, firemní prezentace a konference, účast na společenském večeru první den výstavy v prostorách výstaviště. Další služby je možné si objednat za příplatek.
Přihlásit účast na výstavě je možné okamžitě na základě vyplněné přihlášky zaslané e-mailem nebo poštou. Po zaplacení registračního poplatku obdržíte potvrzení s číslem expozice. Vystavovatelské průkazy a parkovací karty obdržíte nejpozději tři týdny před zahájením výstavy. Firmy je možné přihlašovat individuálně nebo hromadně v rámci asociace, vždy však musí být na přihlášce uvedeny všechny identifikační údaje pro vystavení faktury."

TZ www.coachprogress.cz