Ve dnech 13.-16. února se již po několikáté chystá jako vystavovatel tradiční dodavatel informačních technologií nejen pro dopravu
Reklama
Ve dnech 13.-16. února se již po několikáté chystá jako vystavovatel tradiční dodavatel informačních technologií nejen pro dopravu
Ve dnech 13.-16. února se již po několikáté chystá jako vystavovatel tradiční dodavatel informačních technologií nejen pro dopravu ČSAD SVT Praha na Středoevropský veletrh cestovního ruchu v Praze. Na setkání s partnery je připraven ve stánku LK070 v levém křídle Průmyslového paláce. Témata zpracovávaná ČSAD SVT přivedou na veletrh i vzácné hosty. Na čtvrtek přislíbil účast ministr pro místní rozvoj Pavel Němec, stánek navštíví i ředitelka Odboru veřejné a kombinované dopravy Ministerstva dopravy Milada Šmejkalová, prezident ADSSS František Neterda, zástupce hejtmana Středočeského kraje Karel Vyšehradský, vrchní ředitel Správy služeb a zaměstnanosti MPSV ČR Jan Kasnar a děkan Dopravní fakulty Jana Pernera Univerzity Pardubice milan Lánský. "Na veletrhu se chystáme prezentovat novinky v AMSBUS - automatizovaném místenkovém systému - možnost předprodeje vstupenek do divadel prostředním Bohemia Ticket International v kancelářích AMS, které o to projeví zájem. Novinkou pro dopravce, využívající dispečerské řízení vlastních spojů AMSBUS, je přístup přes mobilní telefon k vlastním datům s okamžitým přehledem rozprodanosti spojů - řidič si tak může například zjistit, kolik cestujících by mělo přistoupit na další zastávce. Služby jsme připraveni nabídnout i dalším uživatelům mezi dopravci, cestovními i informačními kancelářemi," vysvětluje Ing. Miroslava Kristlová z obchodního oddělení ČSAD SVT Praha.
Kromě novinek v AMSBUS budou předvedeny nové možnosti využití Celostátního informačního systému o jízdních řádech - CIS. "CIS bude poprvé použit pro tisk jízdních řádů Středočeského kraje - rozšířené o příměstské linky Pražské integrované dopravy. Žádanou službou bude jistě i průběžná možnost tisku vybraných stran z aktualizovaného CIS. Samozřejmě bude součástí expozice i samoobslužný informační stojan a informace o jeho stávajících i nových možnostech," pokračuje Miroslava Kristlová.
Pro zájemce z okruhu dopravců je připravena i nabídka komplexního informačního systému ADONIS a spolupráce na webu BUS Portál, na jehož stránkách právě jste :-). BUS Portál se bude prezentovat i nabídkou cestujícím. "Očekáváme setkání a jednání s firmami, kterých se dotýkají námi řešená témata, jsme připraveni na konkrétní dotazy a nabídneme konkrétní řešení. Připraveno budeme mít i příslušné technické vybavení. Těšíme se na naše dlouholeté spolupracovníky z oblasti dopravy i na nové kontakty, " uzavírá Miroslava Kristlová.

Návrh společného stánku ČSAD SVT Praha a ROPID
(dabra).