Coach Progress: Praha - Dubai
Mubarak Hussain - Business Director EUROPRODEX-UAE v expozici Glass Car na loňské výstavě Coach Progress.

Prostřednictvím výstavy COACH PROGRESS je nyní možno prezentovat výrobky spadající do oblasti autobusové dopravy nově i ve Spojených arabských emirátech.
Prostřednictvím výstavy COACH PROGRESS je nyní možno prezentovat výrobky spadající do oblasti autobusové dopravy nově i ve Spojených arabských emirátech.
Tuto informaci poskytnul obchodní ředitel firmy Europrodex UAE pan Mubarak Hussain. Organizátoři výstavy Coach Progress informují:
"Daří se nám postupně naplňovat to, co bylo jednou z několika hlavních myšlenek celého projektu, tj. propagovat evropské výrobky v zemích Středního východu. Výstava COACH PROGRESS – bus & coach business, která se uskuteční na podzim v Praze, je vyvrcholením celoroční spolupráce naší firmy s vystavovateli. Proexportní politika a její podpora je také jedním z hlavních programů výstavy, kterou připravujeme. Vydáváme výstavní zpravodaj v nákladu 7 500 ks ve třech jazykových mutacích, který je adresně rozesílán všem dopravcům v Polsku, Maďarsku, na Slovensku, v České republice a nově i ve Spojených arabských emirátech. Zpravodaj je vytvářen převážně z materiálů vystavovatelů, kteří mají možnost bezplatně po celý rok informovat dopravce ve všech těchto zemích o svých záměrech, novinkách a představovat zde nejnovější modely autobusů a svých výrobků."
"Využíváme v emirátech znalost místních poměrů", podotýká ředitel společnosti pan Mubarak Hussain a dodává: "Spojené arabské emiráty jsou jednou z nejbohatších světových ekonomik, kde se s neuvěřitelnou rychlostí buduje nová rozsáhlá infrastruktura."

Pořadatelé výstavy zde vidí velkou šanci uplatnění evropských výrobců autobusů, minibusů a dodavatelů náhradních dílů a příslušenství. V dalším čísle zpravodaje připravují přílohu nabídek vystavovatelů určenou právě pro oblast Spojených arabských emirátů. Možné je bezplatně využít dostatečného prostoru ve Zpravodaji k oslovení nových potenciálních klientů.
"Každému z vystavovatelů poskytujeme celobarevný prostor minimálně formátu A3 ve všech číslech a všech jazykových mutacích. V současné době probíhají v emirátech jednání o složení zástupců z jednotlivých dopravních firem, které přijedou do Prahy na výstavu. Ředitel společnosti pan Hussain zde vidí jedinečnou možnost setkání zástupců českých a evropských firem s dopravci a investory z arabského světa. Nová služba vystavovatelům je určitě ekonomicky zajímavou variantou , kdy je možno výrobky prezentovat v oblasti mimo Evropu za minimální náklady. Účast na výstavě si lze zajistit na kontaktních adresách ve Spojených arabských emirátech a v České republice."

Tisková zpráva EUROPRODEX CZ – Dubai 17. 8. 2008

Kontakt UAE :
EUROPRODEX UAE
Mubarak Hussain
Business Director
P.O.Box 231 102
Dubai
United Arab Emirates

Tel : +971 – 50 – 4950277
E – mail: coach@europrodex.com
www. coachprogress.cz

Kontakt CZ :
EUROPRODEX CZ
Lucie Zborovská
Na Parukářce 1/2771
130 00 Praha 3

Tel: + 420 222 582 202
GSM: 774 079 330
E – mail: info@europrodex.com
www.coachprogress.cz

Coach Progress: Praha - Dubai
Coach Progress: Praha - Dubai