Podzimní výstava autobusů a autobusové dopravy COACH PROGRESS – bus & coach business, která se uskuteční v Praze, je vyvrcholením celoroční reklamní kampaně na podporu prodeje nových autobusů, náhradních dílů a příslušenství.
Podzimní výstava autobusů a autobusové dopravy COACH PROGRESS – bus & coach business, která se uskuteční v Praze, je vyvrcholením celoroční reklamní kampaně na podporu prodeje nových autobusů, náhradních dílů a příslušenství.
Výstavní zpravodaj, který vydávají organizátoři výstavy, má charakter odborných reklamních novin. Adresně je rozesílán cílové skupině dopravců a zástupců státní správy v České republice, v Polsku, Maďarsku a na Slovensku. Část nákladu je také určena pro státy na Středním východě. Při každém novém vydaní se náklad zvyšuje, současný stav je 7 500 výtisků ve třech jazykových mutacích. Všechna vydání zpravodaje jsou také uveřejněna v elektronické podobě na www.coachprogress.cz a na stránkách mediálního partnera výstavy BUSportál, kde je průměrná denní sledovanost 3 500 návštěvníků.

Vystavovatel získává v ceně expozice nadstandardní služby ve formě možnosti celoročně podrobně informovat o svých záměrech, výrobcích a novinkách cílenou skupinu odborníků a dopravců. Tato služba není účtována a je zajištěna včetně grafického a redakčního zpracování, překladů a korektur. Prostor určený pro reklamu v každém čísle není zatím výrazně omezen a vystavovatel má možnost využít celobarevných ploch A3 ve všech číslech během roku. Náklady na celoroční účinnou propagaci firmy – výrobků se tímto výrazně snižují. V období jednoho roku vyšlo již pět čísel zpravodaje a předpokládaný účinek se již dostavil, počet prodaných autobusů se u některých značek i zdvojnásobil. Být viděn znamená i dobře prodávat, důležité je neustále se dostávat do podvědomí potenciálních i stávajících klientů. Hodnota jedné strany A3 placené inzerce ve zpravodaji je 50 000,- Kč včetně grafického zpracování a překladů. Vystavovatel v ceně expozice běžně využívá bezplatně prostoru reklamních ploch v hodnotě více než 200 000,- Kč. Bezplatné reklamy mají možnost využít nejen výrobci autobusů, ale všichni vystavovatelé bez ohledu na velikost výstavní plochy. Informace o celoroční spolupráci v oblasti reklamy prodeje autobusů získáte na www.coachprogress.cz a na telefonní informační lince + 420 774 079 330.
TZ www.coachprogress.cz