BUS2BUS odstartuje v Německu sezónu veletrhů pro užitková vozidla

Letošní rok je na velké evropské veletrhy chudý. Poté, co byl německý IAA Commercial Vehicles zrušen, sjedou se autobusy až v dubnu do Berlína.
Letošní rok je na velké evropské veletrhy chudý. Poté, co byl německý IAA Commercial Vehicles zrušen, sjedou se autobusy až v dubnu do Berlína.
Organizátoři BUS2BUS oznámili, příští rok se bude BUS2BUS konat od 14. do 15. dubna v halách 18, 19, 20 a Palais am Funkturm v Messe Berlín.

Jiné haly, kratší doba trvání (dva dny) a virtuální prvky: to je reakce BUS2BUS na kronavirovou krizi, která ovlivňuje autobusový průmysl i veletrhy. Příští rok se bude BUS2BUS konat od 14. do 15. dubna (původní termín byl už od 13. dubna) v halách 18, 19, 20 a Palais am Funkturm. Atraktivní skupina hal v severní části berlínského výstaviště je prestižním místem a nabízí prostory s přirozeným světlem a ideální možnosti pro venkovní prezentace.

„Tento restart přináší mnoho příležitostí pro kreativní řešení. Příští BUS2BUS bude kompaktnější, aktuálnější a inovativnější než kdy dříve,“ říká Kerstin Kube-Erkens. Senior produktový manažer pro Messe Berlin vidí krizi jako šanci: „Současná situace vedla k inovacím a digitálním řešením, které se odrází v mnoha odvětvích a nových partnerstvích. Od našeho debutu v roce 2017 pod heslem „Next Stop the Future“ jsme se soustředili na kombinaci zkušeností s novými nápady. Jsme optimističtí, že jako jednotná obchodní platforma můžeme v dubnu 2021 výrazně přispět k restartování autobusového a dodavatelského průmyslu.“