V prostorách pražského veletržního areálu v Letňanech se koná od 23. do 25.dubna 2003 výstava PRAGOTRAFFIC s dopravní tématikou. V
Reklama
V prostorách pražského veletržního areálu v Letňanech se koná od 23. do 25.dubna 2003 výstava PRAGOTRAFFIC s dopravní tématikou. V
V prostorách pražského veletržního areálu v Letňanech se koná od 23. do 25.dubna 2003 výstava PRAGOTRAFFIC s dopravní tématikou. V hale 7 a stánku 1 bude vystavovat výrobce odbavovacích, informačních a rádiových řídících systémů pro městskou, veřejnou a silniční dopravu, včetně identifikace polohy vozidel pomocí GPS APEX Jesenice spolu s regionálním organizátorem pražské integrované dopravy zajištujícím integrovaný systém hromadné dopravy osob v Praze a v pražském regionu ROPID . Ve stánku se bude prezentovat i tradiční dodavatel informačních technologií ČSAD SVT Praha s.r.o.

Prostřednictvím REDAKCE BUS Portálu nabízíme možnost předem sjednat s vystavovateli pracovní schůzku během výstavy, a to 24. ve čtvrtek. Během výstavy PRAGOTRAFFIC se předpokládá diskuse k problematice integrovaných dopravních systémů.

ROPID a APEX společně představí:
  • CEDIS - centrální dopravní informační systém
  • Elektronický vizuální a akustický systém pro informování cestujících na zastávkách PID
  • Systém pro sledování vozidel pomocí GPS s využitím sítě GSM
  • Informační stojan se službou pro nevidomé a slabozraké

    Ministr pro místní rozvoj Pavel Němec (uprostřed), Jan Kotík z ČSAD SVT Praha (vpravo) a Pavel Roček z APEX Jesenice u informačního stojanu s úpravou pro nevidomé na výstavě Holiday World 2003.
    Hostující ČSAD SVT Praha bude prezentovat:
    • Využití Celostátního informačního systému pro tisk knižních jízdních řádů Středočeského kraje, který bude rozšířen o příměstské linky Pražské integrované dopravy a vlaky Českých drah v rámci Středočeského kraje. Kompletní knižní jzdní řád bude k dispozici.
    • AMSBUS Nové služby předprodejního automatizovaného místenkového systému v autobusové dopravě.
    • ADONIS - komplexní modulární informační systém pro řízení dopravní společnosti
    • BUSPORTAL - prezentace webových stránek věnovaných problematice autobusové dopravy


Zleva Petr Janda z odboru dopravy SČ KÚ, Jan Šimůnek z ROPID, Milan Houfek z DP hl.města Prahy a Jan Kotík z ČSAD SVT Praha na výstavě Holiday World 2003.
(dabra)

APEX , ROPID a ČSAD SVT Praha s.r.o. na PRAGOTRAFFIC 2003
APEX , ROPID a ČSAD SVT Praha s.r.o. na PRAGOTRAFFIC 2003