10. mezinárodní veletrh "transport logistic" Mnichov 05 31.5. - 3.6.
TRANSPORT LOGISTIC 2005. Připravujeme obrazovou reportáž.

Vedoucí evropský veletrh dopravy a logistiky přesvědčuje návštěvníky svým mezinárodním pojetím a atraktivním doprovodným programem. Česká republika poprvé v historii oficiálním partnerem veletrhu. Počtem přihlášených vystavovatelů se řadí mezi 5 největších vystavovatelských zemí na veletrhu.
Reklama
Vedoucí evropský veletrh dopravy a logistiky přesvědčuje návštěvníky svým mezinárodním pojetím a atraktivním doprovodným programem. Česká republika poprvé v historii oficiálním partnerem veletrhu. Počtem přihlášených vystavovatelů se řadí mezi 5 největších vystavovatelských zemí na veletrhu.
Aktuálně Fotoreportáž ze zahajovacího dne 'transport logistic' v Mnichově.

transport logistic 2005

  • Vystavovatelé a návštěvníci potvrzují: transport logistic se stává světovým veletrhem
  • marilog - mezinárodní kongres pro námořní logistiku poprvé v Mnichově, Air Cargo Europe a EurailFreight podruhé na evropském odborném veletrhu
  • Nové otevírací doby: trvání veletrhu od úterý do pátku, 9 až 18 hod, ve čtvrtek prodloužená otevírací doba od 9 do 19 hod (sobotní veletrh poprvé odpadá)
  • Česká republika poprvé v historii oficiálním partnerem veletrhu.
  • Česká republika se počtem přihlášených vystavovatelů okolo 40 řadí mezi 5 největších vystavovatelských zemí na veletrhu!

transport logistic 2005, 10. mezinárodní veletrh pro logistiku, telematiku a dopravu se bude konat od 31.05. do 03.06.2005 v Mnichově. Tento evropský odborný veletrh představí celý svět dopravy a logistiky: telematiku, vnitropodnikovou dopravu a tok materiálu, logistiku, přepravu zboží a osob. Touto zvláštní a komplexní koncepcí transport logistic v Mnichově předvede intenzivní propojení a souhru těchto čtyř oborů. Cílem veletrhu je představit praktické zkušenosti z oblasti mnohovrstvé strukturované přepravy zboží a osob jako silniční, železniční, vodní a letecké dopravy.
Cílovými skupinami návštěvníků jsou poskytovatelé služeb a osoby pověřené rozhodováním z oboru dopravy, průmyslu, odborných spolků a logistiky v dopravě zboží a osob.

transport logistic 2005 se koná od 31. května do 3. června po desáté v Mnichově v ještě mezinárodnějším pojetí. „Veletrh transport logistic se etabloval jako vedoucí evropský veletrh v oboru. V tomto roce zaznamenáváme ještě větší internacionalizaci u vystavovatelů něž před dvěmi lety, “ předpovídá Detlev R. Gantenberg, jednatel Messe München GmbH (Veletrh Mnichov s r.o.). Zásadní novinkou roku 2005 je začlenění „marilog“, mezinárodního kongresu pro námořní logistiku, do programu transport logistic. Akce pořádaná nakladatelskou skupinou Deutscher Verkehrs-Verlag se tak poprvé koná v Mnichově. „Představíme široce odstupňovaný rámcový program s mnoha národními a mezinárodními kongresy a fóry. „marilog“ bezpochyby přitáhne velký počet reprezentantů námořního hospodářství. Vystavovatelům a návštěvníkům tak dáme možnost rozvinout jejich stávající obchodní kontakty na vysoké mezinárodní úrovni a především navázat kontakty nové,“ vysvětluje Gantenberg.

Značný nárůst vystavovatelů a návštěvníků, silná mezinárodní účast charakterizují mezinárodní odborný veletrh logistiky, telematiky a dopravy. Očekává se 1.200 vystavovatelů, prezentujících nejnovější trendy v oboru. Očekává se přibližně 40.000 odborných návštěvníků z 80 zemí.

Vedle veletržní nabídky v 6 veletržních halách a na volném prostranství nabízí veletrh transport logistic také obsáhlý doprovodný program s četnými mezinárodními fóry a kongresy. Odborný kongres pro železniční nákladní dopravu „EurailFreight“, který se podruhé bude konat během transport logistic, je celosvětový zájem. Svoji účast a přednášku potvrdili také vedoucí čeští pracovníci. „Air Cargo Europe Kongress“ podruhé svede dohromady podnikatelské špičky a experty letecké přepravy v Mnichově. Doprovodných akcí EurailFreight a Air Cargo Europe se před dvěmi lety zúčastnilo přes 650 účastníků z celého světa. Oba kongresy budou i v roce 2005 součástí rozsáhlého doprovodného programu veletrhu. Vystavovatelé Air Cargo Europe navíc obsadí větší výstavní plochu než v roce 2003.

Česká účast na veletrhu:

Česká republika se podruhé v řadě bude prezentovat svojí oficiální účastí. To znamená, že každý český vystavovatel má nárok na státní dotaci na nájemné výstavní plochy do výše 100.000,-Kč. Toto proexportní opatření Ministerstva průmyslu a obchodu ČR podnítilo k účasti rekordní počet českých firem. Ve spolupráci se Svazem spedice a logistiky ČR se organizují hned 2 společné české expozice předních českých spedičních firem (O.K.Trans Praha, Jipocar, ČSAD Hodonín, ČSAD Jihotrans, FTL Prostějov, Evropská vodní doprava, Bohemia Cargo a další). České návštěvníky zveme k návštěvě VIP Loung v rámci těchto expozic v pavilonu A5 (k dispozici bude občerstvení a tradiční české čepované pivo). Vedle těchto společných expozic se účastní celá řada dalších významných firem z oboru: Metrans Praha, České dráhy, NH-Trans, NH-Roadtrans, LOSTR, MAVE, DAKO-CZ a další firmy např. z oboru telekomunikací a softwaru (Oltis, Jerid). Poprvé na veletrhu budou mít také společnou expozici 4 významné firmy z oboru (Mikroelektronika, CHAPS, APEX, ČSAD SVT Praha). Celkem se veletrhu účastní cca 40 českých vystavovatelů na ploše 1.100 m2, což je nárůst o 70% oproti poslednímu ročníku.

Českým návštěvníkům zajišťuje kompletní servis (vstupenky za Kč se slevou, katalogy, zájezdy, ubytování) zastoupení Messe München pro ČR www.expocs.cz nebo pobočka v Praze: www.fractal.cz

Další informace na internetu německy na www.transportlogistic.de, v české mutaci na www.expocs.cz/TRANSPORT_WEB/index.html

Obrázky z veletrhu v roce 2003


10. mezinárodní veletrh "transport logistic" Mnichov 05 31.5. - 3.6.
10. mezinárodní veletrh "transport logistic" Mnichov 05 31.5. - 3.6.
10. mezinárodní veletrh "transport logistic" Mnichov 05 31.5. - 3.6.