Setry a Mercedesy pro Hessensko

Dvacet nových autobusů na linkách v okrese Darmstadt-Dieburg v Porýní.
Dvacet nových autobusů na linkách v okrese Darmstadt-Dieburg v Porýní.
Winzenhöler GmbH & Co. KG, autobusová společnost z jižního Hesenska v Německu, posílila svůj vozový park o 20 nových vozidel značek Mercedes-Benz a Setra. Po vítězství v celoevropském výběrovém řízení budou nasazeny v rámci sdružení Rhein Main Verkehrsverbund (RMV).

Na linkách z Darmstadtu do východní části Darmstadtu-Dieburgu a do Odenwaldu je nasazeno devět autobusů Setra S 416 LE business a jeden Setra S 415 LE buseness a deset městských autobusů Mercedes-Benz Citaro, včetně osmi kloubových, další regionální autobusové linky v této části okresu.

Vozidla mají na palubě systém Sideguard Assist pro bezpečné odbočování. Spolehlivost vozidel je zajištěna servisními smlouvami Omnipus Premium pokrývající dlouhodobé plánování, maximální dostupnost a údržbu a opravy.

Středně velká společnost založená v roce 1933 se sídlem v Großzimmern provozuje přibližně 50 autobusů, které denně přepraví v regionu Porýní-Mohan několik tisíc cestujících. Zaměřuje se na okresy Darmstadt-Dieburg, Odenwald a města Frankfurt nad Mohanem a Darmstadt.

Servisní smlouvy zajišťují, že nasazené autobusy zůstanou spolehlivé. „Prémiové“ servisní smlouvy OMNIplus umožňují společnostem provádět dlouhodobé předpovědi a zároveň zajistit, že autobusy budou vždy k dispozici. Tyto smlouvy pokrývají údržbu i opravy celého vozidla a hnacího ústrojí – včetně všech oprav souvisejících s opotřebením.



Setry a Mercedesy pro Hessensko