Reklama od MOBILBOARD na autobusech ICOM
Reklama České průmyslové zdravotní pojišťovny na autobusech ICOM. Foto Mobilboard

Na 600 autobusech na linkách provozovaných ICOM transport se objeví pohyblivá reklama. Pro každý region je připravena "na míru".
Reklama
Na 600 autobusech na linkách provozovaných ICOM transport se objeví pohyblivá reklama. Pro každý region je připravena "na míru".
MOBILBOARD se pochlubil další úspěšnou spoluprací. Po zdlouhavém vyjednávání, kterému předcházelo optimální nastavení technickoprovozních podmínek a standardů dopravce, se podařilo firmě, která tvoří reklamu v pohybu už 18 let, uzavřít reklamní spolupráci s ICOM transport.

ICOM je s 600 autobusy velkým hráčem ve veřejné dopravě a objednavatelům se nabízí zajímavé možnosti pohyblivé reklamy na území kraje Vysočina, na Slánsku, Benešovsku, Jindřichohradecku, Ústí nad Orlicí nebo v Třebíči.

Pro své kampaně mohou klienti využít populární formát Celopolep, Mobilboard, Back Board a City Board, menší formáty typu QS fólie, interiérový MB Poster a další. Jednotlivé regiony jsou specifické a nabídka se tvoří vždy individuálně.

Kromě spolupráce s ICOM transport má MOBILBOARD v síti exkluzivního zastoupení Prahu, Střední Čechy a Moravskoslezský kraj, Kolínsko, Zlínsko  a další lokality. Exkluzivně spravuje přes  2 200 vozidel veřejné dopravy. Na Slovensku jde o  700 vozidel MHD a příměstské dopravy. Před uzavřením smlouvy jsou další lokality a dopravci v rámci Libereckého a Královéhradeckého kraje, přibude tak dalších 300 autobusů regionální dopravy.

"Reklama na autobusech, trolejbusech a tramvajích je oblíbená a outsourcing je moderní způsob spolupráce výhodný pro oba partnery. Dopravce získá zastoupení agenturou  s mnohaletou specializací a bohatým know how z mediálního trhu. Ucelená nabídka kvalitních služeb zajistí profesionální realizace kampaní a naplnění potřeb klientů. V MOBILBOARDu máme obrovskou radost z každé spolupráce a vážíme si důvěry dopravců, kteří nám umožňují inzerovat na svých vozech. I díky tomu se nám daří naplňovat cíl, kterým je udržení a růst tohoto media typu v segmentu OOH reklamy, zvyšování jeho povědomí u současné generace marketérů a příliv financí do veřejné dopravy právě skrze monetizaci pohyblivých ploch," říká Radmila Pospíšilová, ředitelka agentury MOBILBOARD.  

S reklamou od MOBILBOARD jezdí také autobusy Flixbus.


Reklama od MOBILBOARD na autobusech ICOM
Reklama EGD.cz. Foto Mobilboard