MOBILBOARD má další akvizici ve Středních Čechách
Ředitelka společnosti MOBILBOARD Radmila Pospíšilová a ředitel ARRIVA STŘEDNÍ ČECHY uzavřeli 7. února smlouvu na zajištění reklamních služeb pro 400 autobusů. Foto MOBILBOARD

Celkem už 630 autobusů v oblasti Prahy a Středních Čech exkluzivně s reklamou Mobilboard, Back Board, MB Postery a dalšími novými formáty.
Celkem už 630 autobusů v oblasti Prahy a Středních Čech exkluzivně s reklamou Mobilboard, Back Board, MB Postery a dalšími novými formáty.
Dodavatel reklamy na dopravní prostředky, společnost MOBILBOARD, uzavřel dlouhodobou outsourcingovou smlouvu na zajištění reklamních služeb s dopravní společností ARRIVA STŘEDNÍ ČECHY pro 400 autobusů.

Ve Středních Čechách se tedy zanedlouho objeví na vozech příměstské, MHD a dálkové dopravy všechny síťové formáty jako Mobilboard, Back board, MB Postery či nové formáty na exteriéru a interiéru vozidel. Autobusy dopravce zajistí pokrytí Berounska, Příbramska, Hořovicka, Dobříšska, Sedlčanska a Domažlicka. Velmi zajímavý je region Mladé Boleslavi, kde příměstské linky nahradí reklamu na MHD, která je nyní na nově zakoupených vozech městského dopravního podniku nemožná.

Součástí reklamní nabídky jsou i linky MHD a PID z provozovny Praha Stodůlky. Tyto linky doplní zajištění plošného pokrytí Prahy, kde MOBILBOARD již od roku 2018 provozuje reklamu na 230 vozech dopravce ARRIVA CITY.

Reklamně jsou velmi zajímavé dálkové a meziměstské spoje ve směru na Prahu, kde budou ve velké míře využívány zadní čela autobusů s cílením na řidiče na těchto trasách.

Pro MOBILBOARD znamená nová smlouva posílení pozice na reklamním trhu. V České republice a na Slovensku nyní exkluzivně zastupuje přes 1 300 vozů veřejné dopravy. V loňském roce oslavil 15 let na trhu a dlouhodobě se specializuje na reklamní média v segmentu transportu včetně Wi-Fi reklamy.

Zdroj: MOBILBOARD


MOBILBOARD má další akvizici ve Středních Čechách
Na vozidlech Arrivy ve Středních Čechách se brzy objeví na vozech příměstské, MHD a dálkové dopravy všechny síťové formáty jako Mobilboard, Back board, MB Postery či nové formáty na exteriéru a interiéru vozidel. Foto MOBILBOARD