IAA TRANSPORTATION 2022 v Hannoveru v novém konceptu

Německé a mezinárodní dopravní a logistické společnosti se připravují na IAA TRANSPORTATION, který se koná od 20. do 25. září v Hannoveru. 1200 vystavovatelů je z řad známých společností i nováčků.
Německé a mezinárodní dopravní a logistické společnosti se připravují na IAA TRANSPORTATION, který se koná od 20. do 25. září v Hannoveru. 1200 vystavovatelů je z řad známých společností i nováčků.
Odvětví dopravy a logistiky je v těchto ekonomicky náročných časech silné a i nadále se zaměřuje na inovace a udržování osobních kontaktů. Svědčí o tom i blížící se veletrh IAA TRANSPORTATION, kdy je několik týdnů před oficiálním dnem otevření, 20. září, 97 procent výstavní plochy zarezervováno. Se sloganem „People and Goods on the Move“ klade nová IAA TRANSPORTATION větší důraz na inovativní a klimaticky šetrné koncepty a řešení. Poslední setkání dopravního oboru v Hannoveru proběhlo v roce 2018

Skutečnost, že téměř všechny prostory jsou obsazeny a mnoho nováčků se rozhodlo do Hannoveru přijet, je důkazem zájmu o osobní setkání, navazování nových i starších kontaktů a diskutování o produktech. Po dvou letech pandemických restrikcí je IAA TRANSPORTATION ideální platformou," říká generální ředitel VDA Jürgen Mindel.

Mezi hlavní vystavovatele na IAA TRANSPORTATION patří letos renomovaní výrobci užitkových automobilů jako Daimler Truck, DAF, Ford, IVECO, MAN a Scania, kteří představí na svých stáncích své nejnovější produkty. Na IAA dorazí přes 1 200 vystavovatelů z více než 40 zemí, jde o mnoho zavedených jmen i start-upů, kteří budou na IAA debutovat, zejména z oblasti technologie, infrastruktury, energetiky, osobní dopravy a dopravy na poslední míli. Patří mezi ně Amazon relay, Linde, Samsung, Siemens a výrobci nových vozidel se zaměřením na udržitelné motory, jako jsou Nikola, Quantron a Volta Trucks.

Se svým novým konceptem je IAA TRANSPORTATION přední mezinárodní platformou pro logistiku, užitková vozidla, autobusy a sektor dopravy. Se sloganem „People and Goods on the Move“ se od 20. do 25. září koná na půdě Deutsche Messe AG v Hannoveru. Díky rozšířenému konceptu akcí propojuje relevantní aktéry z oblasti užitkových vozidel, autobusů a logistiky s předními poskytovateli a dodavateli technologií a infrastruktury. Jedním z důležitých cílů nového konceptu jako přední mezinárodní dopravní platformy je více se zaměřit na klimaticky neutrální a technologickou transformaci celého dopravního sektoru.

Ve stejném termínu se v Berlíně koná další dopravní akce - InnnoTrans.