CUP TOUR bus bude k 1.7.2014 plně integrován do Arriva Praha.
Reklama
CUP TOUR bus bude k 1.7.2014 plně integrován do Arriva Praha.
Praha 13. března 2014 - Arriva Praha s.r.o. se k 1. březnu 2014 stala jediným akcionářem společnosti CUP TOUR bus, s.r.o. a posiluje tak své postavení na trhu autobusové dopravy v regionu středních Čech a spojení mezi Prahou a Příbramí. CUP TOUR bus bude k 1.7.2014 plně integrován do Arriva Praha. Všechny stávající linky zůstávají zachovány.

„Akvizice CUP TOUR busu je dalším krokem k posílení a rozvoji našeho působení v Středočeském kraji a jeho spojení s hlavním městem Prahou. Tento region je pro nás důležitý, což ostatně potvrzuje i loňská akvizice společnosti Probo Bus,“ říká Daniel Adamka, generální ředitel Arriva v České republice.
CUP TOUR bus, s.r.o. zahájil svoji činnost v roce 1997. Zajišťuje primárně veřejnou linkovou autobusovou dopravu mezi Příbramí a Prahou a dále poskytuje služby cestovního ruchu
TZ Arriva Transport
BUSportál: Jedná se o další akvizici v rámci působení Arrivy (dříve Veolie Transport) v ČR a středočeský region. Do skupiny postupně přibyl k někdejšímu Connexu Praha Nerabus, SpojBus, Probo Bus a nyní CUP TOUR bus. Nerabus, SpojBus a CUP TOUR bus se začlenily přímo do struktury Arrivy Praha. Z původní větve Arrivy pak ve Středních Čechách operují Bosák bus a TRANSCENTRUM bus.