ADL s novým zázemím a identitou pro přechod na nulové emise
ADL představila nová loga, která postupně nahradí stávající z roku 2004. S novou identitou směřuje do buducnosti. Zdroj ADL

Ve Farnborough v jižní Anglii otevřel největší výrobce autobusů a autokarů ve Spojeném království Alexander Dennis nový závod Trident House. Zároveň představil svou novou identitu.
Reklama
Ve Farnborough v jižní Anglii otevřel největší výrobce autobusů a autokarů ve Spojeném království Alexander Dennis nový závod Trident House. Zároveň představil svou novou identitu.
Trident House je nejnovějším a nejmodernějším zařízením společnosti Alexander Dennis (Alexander Dennis Limited, „ADL“), dceřiné společnost NFI Group Inc. („NFI“). Nové zařízení otevřené 15. června má být zásadní pro pokrok ve vývoji nových produktů pro mobilitu s nulovými emisemi. Bude domovem pro odborníky z oblasti strojírenství a testování a vývoje, a klíčové obchodní týmy, které mají značku posouvat do budoucnosti bez emisí.

Trident House je pojmenován po ikonickém nízkopodlažním podvozku Trident od ADL, který v 90. letech způsobil revoluci v bezbariérových dvoupodlažních autobusech ve Velké Británii i ve světě. Klíčovým hlediskem při návrhu Trident House bylo právě uchování dědictví, proto bude i muzeem. „Jsme neuvěřitelně hrdí na naši historii, společnost Dennis byla založena v roce 1895. Trident House je pozitivním oživením značky Dennis, která byla vždy synonymem pro inovační podvozky a odborné znalosti inženýrů. Naše dědictví a osvědčené výsledky budou hrát důležitou roli v pokračujícím růstu našeho podnikání, jak na domácím, tak mezinárodním trhu, a zároveň poskytnou ADL velký náskok před novými subjekty na trhu," řekl Paul Davies, Prezident a výkonný ředitel Alexander Dennis.

Zároveň ADL představila novou "živou" identitu značky, která "zdůrazňuje agilitu a inovace společnosti v pokračujícím přechodu na mobilitu s nulovými emisemi." Nová loga oživují značky Alexander Dennis a Plaxton,  AD24 se stává názvem pro veškerou poprodejní podporu výrobce zahrnující náhradní díly, servis, call centa, workshopy, školení a další. "Nová identita značky charakterizuje automobilovou společnost, která je v čele svého odvětví a pevně hledí dopředu. Živý barevný gradient monogramu symbolizuje jedinečnou schopnost společnosti Alexander Dennis reagovat na individuální požadavky zákazníků, slovní značka poukazuje na dědictví názvu společnosti a přetváří ho do současného stylu, který sluší lídrovi inovací britského autobusového průmyslu," popisuje význam své nové identity ADL. Nová loga společností Alexander Dennis, Plaxton a logo "firmy v pohybu" AD24 během následujících měsíců postupně nahradí stávající, které byly zavedeny se založením společnosti v roce 2004.


ADL s novým zázemím a identitou pro přechod na nulové emise
Nová loga oživují značky Alexander Dennis a Plaxton, AD24 se stává názvem pro veškerou poprodejní podporu výrobce. Zdroj ADL
ADL s novým zázemím a identitou pro přechod na nulové emise
Trident House ve Farnborough, ležícím asi 60 km jihozápadně od Londýna, je nejnovějším a nejmodernějším zařízením společnosti Alexander Dennis. Stává se domovem pro odborníky na vývoj nových produktů pro mobilitu s nulovými emisemi. Zdroj ADL